Breaking news

astynomia_police
A

Εξωφρενικό είναι το περιστατικό το οποίο συνέβη μόλις λίγα λεπτά μετά την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά το τροχαίο και ενώ ίδια βρισκόταν αιμόφυρτη χωρίς τις αισθήσεις, κάποιος αφαίρεσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την τσάντα της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του πρώτου θέματος, η καταγγελία περιλαμβάνεται και στη σχετική δικογραφία που έχει σχηματιστεί γύρω από την υπόθεση.

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας από τα Χανιά, υπέβαλε αίτημα προκειμένου να διερευνηθεί η κλοπή του χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναφέρεται ότι πρόκειται για ποσό το οποίο ανέρχεται στα 1.500 ευρώ και πιθανότατα η 21χρονη είχε πάρει από την οικογένεια της, πριν ταξιδέψει από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη,

Συγκεκριμένα τα χρήματα δεν βρέθηκαν ούτε εντός της τσάντας που κρατούσε η κοπέλα, ούτε στα ρούχα που φορούσε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος.

Η καταγγελία διερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος δήλωσε τα εξής: «Όταν το κορίτσι έπεσε στο έδαφος και χτύπησε, κάποιος της πήρε απο την τσάντα το πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό. Μιλάμε για 1.500 ευρώ. Η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένουν να ασκηθούν διώξεις και να διαταχτεί προκαταρκτική έρευνα γιατί το ποσό αυτό υπήρχε και μετά το συμβάν εξαφανίστηκε».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις