Breaking news

stathis panagiotopoulos
A

O πρώην τηλεπαρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος που κατηγορείται για υποθέσεις διακίνησης βίντεο με προσωπικές στιγμές συντρόφων του στο διαδίκτυο (revenge porn) πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης σήμερα Παρασκευή το πρωί για συμπληρωματική κατάθεση.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καλέστηκε σε απολογία για τη μία από τις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρσι την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ για την άλλη παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα «αποκάλυψε» νέα στοιχεία, που αφορούν στη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα γι΄ αυτό και η ανακρίτρια τον κάλεσε εκ νέου σε απολογία, με τον ίδιο να αρνείται ότι τις δημοσιοποίησε εκείνος. Μόλις κλείσει και αυτός ο φάκελος η υπόθεση θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Σημειώνεται πως ο  58χρονος παρουσιαστής, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές, η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης, και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, όμως, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις ακόμα υποθέσεις revenge porn, καθώς άλλες τέσσερεις γυναίκες καταγγέλλουν πως είχε ανεβάσει προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.         

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις