Breaking news

INTIME NEWS
A

Τέσσερις ακόμα υποθέσεις revenge porn έχει να αντιμετωπίσει ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ειδικότερα, άλλες τέσσερεις γυναίκες καταγγέλλουν πως είχε ανεβάσει προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.         

Εκ των τεσσάρων αυτών γυναικών, η μία είναι γνωστή δημοσιογράφος, η οποία είχε συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο παλαιότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκπομπής του ΑΝΤ1. 

Στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους και έχουν εκφράσει φόβους για την πιθανότητα διαρροής των ταυτοτήτων τους, σε περίπτωση που προχωρήσουν σε καταγγελία σε βάρος του. 

Η δικηγόρος Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, η οποία ασχολείται με την υπόθεση, επεσήμανε πως «είναι δύσκολο το θέμα του πώς θα προσφύγουν γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα».

«Ο καταγγελλόμενος είχε πολυετή δράση και, όπως καταλαβαίνετε, οι τότε νεαρές γυναίκες δεν είναι όλες νεαρές πλέον, μπορεί να έχουν κάνει οικογένεια, να έχουν κάποια σχέση» σημείωσε. 

«Το σημαντικό είναι να στοχεύσουμε στη δράση του συγκεκριμένου κι άλλων. Οι γυναίκες να μην φοβούνται, να απευθυνθούν σε δικηγόρο» ζήτησε η ίδια. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις ύστερα από καταγγελίες ισάριθμων πρώην συντρόφων του. Οι υποθέσεις αυτές απασχόλησαν πρόσφατα τις διωκτικές Αρχές και εις βάρος του 59χρονου είχε ασκηθεί τότε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την απολογία του σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγυοδοσία.

Μηνύματα του Παναγιωτόπουλου στην άτυχη Κάρολαιν

Επιπλέον, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να έστειλε μήνυμα, στην άτυχη Κάρολαιν Κράουτς, την 20χρονη μητέρα που δολοφόνησε ο σύζυγος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα Γλυκά Νερά το 2021. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κολλητή φίλη της Κάρολαιν είπε πως ο  Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε προσεγγίσει την Καρολάιν και της είχε ζητήσει να πάνε για καταδύσεις στην Αλόννησο.

Όπως είπε η φίλη της, τότε η Καρολάιν «γέλαγε με την ηλιθιότητά του» και σημείωσε ότι όλοι στο νησί ήξεραν ότι «είναι γλοιώδης».

Για το χαρακτήρα της Κάρολαιν η φίλη της ανάφερε πως: «Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε στον ΑΝΤ1, η φίλη της Καρολάιν Κράουτς.

Ενώ για τη γνωριμία τους με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ανέφερε πως: «τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις.

Ακόμα, τόνισε πως: «Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. "Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;" κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Οτι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός». Οταν πήρε το μήνυμα η Καρολάιν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με... δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις