Breaking news

Βουλή των Ελλήνων
A

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Οδηγός έχασε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Αμαλίας, λίγo πριν από την Βουλή με αποτέλεσμα ο ίδιος και ο συνεπιβάτης να πέσουν στο οδόστρωμα.

Το συμβάν σημειώθηκε όταν η μηχανή μικρού κυβισμού που οδηγούσε ο νεαρός άντρας με συνεπιβάτιδα μία γυναίκα ηλικίας περίπου 35-40 ετών, βγήκε από την Όθωνος στη Λεωφόρο Αμαλίας με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας και ενώ βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να πέσει στο κράσπεδο μπροστά στο Μνημείο του αγνώστου στρατιώτη και να χτυπήσει το κεφάλι του και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 25χρονο στον «Ευαγγελισμό» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η γυναίκα με ελαφρά τραύματα και σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα που συμβαίνει έξω από τη Βουλή, καθώς, πριν από περίπου 1,5 χρόνο έχασε την ζωή του ο Ιάσωνας όταν οδηγός αυτοκινήτου έστριψε παράνομα, προσπαθώντας να μπει στον προαύλιο της Βουλής.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις