Breaking news

plimeliodikio
A

Στα δικαστήρια έφτασαν σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου οι δύο νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια.

Ο λόγος γίνεται για δύο άνδρες ηλικίας 35 και 39 από τη Δυτική Αττική και το Μαρούσι αντίστοιχα, οι οποίο συνελήφθησαν χθες Πέμπτη, έπειτα από συνολική έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων από τις δικαστικές αρχές.

Για την ώρα οι συλλήψεις της αποτροπιαστικής υπόθεσης έχουν φτάσεις τις 8, ενώ εκκρεμούν ακόμη δύο εντάλματα σύλληψης, μετά από συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.
Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, τα δύο εντάλματα που εκκρεμούν αφορούν έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος που φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Η λίστα με τους κατηγορούμενους

Τρία από τα τέσσερα άτομα για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης την Πέμπτη φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Ασφάλεια, λέγοντας πως συνομίλησαν με την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής αλλά αρνούμενοι την συνάντηση μαζί της.

Ακόμη 6 κατηγορούμενοι είναι προφυλακισμένοι ενώ τα στοιχεία τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την εισαγγελία.

Ειδικότερα πρόκειται για τους:

  1. Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη
  2. Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη
  3. Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία
  4. Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  5. Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  6. Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Τέλος να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τα άτομα τα οποία συνομιλούσαν με την 12χρονη είναι 18 μέσω της εφαρμογής Blindchat και έχουν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, τις προηγούμενες μέρες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις