Breaking news

Παλαιό Φάληρο: Στη φυλακή ο βιαστής με το τατουάζ, παραδέχτηκε τις πράξεις του
A

Στα Δικαστήρια έφτασε το πρωί της Πέμπτης, 3 Νοεμβρίου ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, στην οποία φαίνεται πως ομολόγησε τις πράξεις του και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο 45χρονος, διαπιστώνοντας πως η υπόθεση πήρε διαστάσεις και καταγράφηκε σε βίντεο, διέφυγε στην Αλβανία ενώ τον αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ, όπου και συνελήφθη και εκδόθηκε, υποστήριξε πως βρισκόταν σε υπερδιέγερση καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, την οποία νωρίτερα αγόρασε από την πλατεία Βάθη.

Την ίδια ώρα, ελέγχεται το κατά πόσο είναι υπεύθυνος για τις τέσσερις ακόμη καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν γίνει.

Μάλιστα η μία κοπέλα, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τον έχει αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Για αυτό το λόγο, αναμένεται η διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, που θα βοηθήσει τυχόν άλλα θύματα να τον αναγνωρίσουν και να απευθυνθούν στις Αρχές.

Η συγκλονιστική περιγραφή της κοπέλας που γλίτωσε

Η περιγραφή της νεαρής κοπέλας που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου είναι αποκαλυπτική.

Περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή που ο 45χρονος την απειλούσε, βάζοντας της ένα μεταλλικό αντικείμενο στα πλευρά και απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει, αλλά και το πώς γλίτωσε το βιασμό της την τελευταία στιγμή.

Τα λεπτά ήταν για αυτήν αιώνας και η αγωνία της είχε φτάσει στο κατακόρυφο όταν είδε ξαφνικά τον επίδοξο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου να εισβάλει στο αυτοκίνητο της και να την απειλεί.

Η ψυχραιμία ήταν το στοιχείο που την έσωσε ενώ τα όσα είπε στους αστυνομικούς «ξεκλείδωσαν» το βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση του βιαστή.

Η νεαρή κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 45χρονος, όταν μπήκε στο αυτοκίνητό της, της έδινε οδηγίες για τη διαδρομή που ήθελε να ακολουθήσουν για να καταλήξουν σε ένα παρκάκι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις