Breaking news

peripoliko astynomia
A

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με τα τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο, πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος έχει φύγει για την Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πρόκειται για αλλοδαπό, 55 χρονών, χωρισμένο, που έμενε με την μητέρα του. Έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στην χώρα μας.

Υπενθυμίζεται πως τον 55χρονο κατήγγειλε 34χρονη για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ σεξουαλική επίθεση- στην ίδια περιοχή – κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και διέκρινε και αυτή το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά. Οι αρχές, εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί στο 3ωρο που μεσολάβησε, από την πρώτη στη δεύτερη επίθεση, να άλλαξε αμφίεση για να μην αναγνωρίζεται.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Ταυτοποιήθηκε 55χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για δύο υποθέσεις βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23 Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 55χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.»

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον «βιαστή με το τατουάζ»

Νέο βίντεο με τον βιαστή με τα τατουάζ που έχει γίνει ο τρόμος στο Παλαιό Φάληρο. Θύμα του «δράκου» μιλάει και συγκλονίζει με την περιγραφή της.

Στο εν λόγω βίντεο, άγνωστος άνδρας πλησιάζει το αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας, την οποία έχει ήδη βάλει στόχο και με γρήγορες κινήσεις μπαίνει στο αμάξι της στο φανάρι της Αγίας Τριάδας.

Ο επίδοξος βιαστής, πρώτα κοιτάει δεξιά και αριστερά, για να σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχει κανείς γύρω του, μπαίνει από την πίσω πόρτα στο αυτοκίνητο της 24χρονης με το μαχαίρι στα χέρια, προκαλώντας τον τρόμο στην νεαρή οδηγό

Σε κλάσματα δευτερολέπτου μπαίνει στην καμπίνα επιβατών και κάθεται ακριβώς πίσω από την 24χρονη.

«Στις τρεις τα ξημερώματα, ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου, σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη την στιγμή χωρίς να το καταλάβω, ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού. Με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά», περιγράφει το θύμα στον ΑΝΤ1.

«Νομίζω το σημαντικό που πρέπει να ακουστεί είναι ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος αντίδραση. Το σημαντικό είναι να προστατεύσεις τον εαυτό σου είτε αυτό σημαίνει να αντιδράσεις είτε να μην αντιδράσεις», συμπληρώνει η κοπέλα.

Λίγο αργότερα ο ίδιος δράστης φέρεται να κατάφερε να βιάσει μια 34χρονη που περίμενε σε στάση λεωφορείου για να πάει στη δουλειά της στο Αεροδρόμιο.

«Ήμουν θολωμένη εκείνη την ώρα. Θέλω να μιλήσω αλλά νιώθω ότι κινδυνεύει η ζωή μου μου μέχρι να τον πιάσουν!», καταγγέλλει το θύμα.

Οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει μέσα από βίντεο που έχουν συλλέξει από τη περιοχή του να ταυτοποιήσουν τον «Δράκο» και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη του.

 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις