Breaking news

Σοκάρουν οι ζωγραφιές της φρίκης του μικρού αγοριού
A

Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε ο 28χρονος, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρους 4χρονου, από τον στρατιωτικό ανακριτή.

Το αίτημα του κατηγορουμένου έγινε δεκτό, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία απολογίας.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο. Οι αρχές ερευνούν στο μεταξύ αν ο κατηγορούμενος έχει προβεί σε ανάλογες έκνομες και φρικώδεις πράξεις και στο Ρέθυμνο όπου για κάποιο διάστημα έπαιζε σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Το χρονικό της φρίκης

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν άλλαξε η συμπεριφορά του μικρού παιδιού και το αγοράκι αποτύπωσε τη φρίκη που βίωσε μέσω ζωγραφιών που εντόπισε ο πατέρας του και τις έθεσε υπόψη παιδοψυχολόγου. Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την τσακισμένη ψυχολογία του τετράχρονου.

Σε άλλη ζωγραφιά, το παιδάκι είχε σχηματίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο. Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα και γιατρό, καθώς ο τετράχρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις