Breaking news

Αυτός είναι ο 28χρονος που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο αγόρι
A

Ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου παιδιού οδηγήθηκε στο ανακριτή του Στρατοδικείου, συνοδεία του δικηγόρου του.

Σημειώνεται πως σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία κρατούσε και πρόσεχε το 4χρονο παιδί, έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. 

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος κυκλοφορούσε ελεύθερος, αν και τα προσωπικά του δεδομένα και οι φωτογραφίες του έχουν έρθει στο φως από τις 18 Οκτωβρίου από τον στρατιωτικό εισαγγελέα.

Γιατί δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης;

Για το γεγονός της μη σύλληψης του 28χρονου κλήθηκε να απαντήσει η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία μίλησε στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας πως για τη σύλληψη ενός δράστη, θα πρέπει πρώτα να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει βγει.

Ακόμα, η κ. Δημογλίδου είπε χαρακτηριστικά πως: «ο κόσμος μπερδεύεται και θεωρεί ότι η Αστυνομία αφήνει έξω έναν δράστη βιασμού. Προφανώς πρέπει να έχουμε στα χέρια μας ένα ένταλμα σύλληψης».    

Το χρονικό της φρίκης

Από το καλοκαίρι του 2021 ήρθε στο φως η υπόθεση βιασμού του 4χρονου παιδιού από το Δημήτριο Κραβαρίτη, τον οποίο «κάλυπτε» η μητέρα του.

Ειδικότερα, ο πατέρας του παιδιού είδε κάποιες ζωγραφιές που ευτυχώς για το παιδί του κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν φαντάρος, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του.

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και μητέρα και γιος έδωσαν καταθέσεις με την δική τους εκδοχή, αρνούμενοι τις κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός που εξέτασε το παιδί δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το τι συνέβη. 

Σημειώνεται πως η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε και πρόσεχε το παιδί και γι’ αυτόν τον λόγο ο γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι. Η μητέρα του 28χρονου φαίνεται να γνώριζε για την ασέλγεια και να κάλυπτε το γιο της.

Ποιος είναι ο κατηγορούμενος

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 28χρονου Δημήτριου Κραβαρίτη του Ευθυμίου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση και συγκεκριμένα ένα 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Γ' Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων. Εκτός από το Αγρίνιο, έχει παίξει σε ομάδες του Ρεθύμνου και του Μεσολογγίου.

Αυτός είναι ο 28χρονος που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο αγόρι
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις