Breaking news

INTIME NEWS
A

Ο αστυνομικός που προσήλθε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) καθώς φέρεται να συνομίλησε με τη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού κατά συρροή μετακινήθηκε από την οργανική θέση του στη ΓΑΔΑ .

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, απομακρύνθηκε από τη θέση του επειδή κατηγορείται ότι μιλούσε με ένα παιδί που νόμιζε πως ήταν 15 χρόνων, όπως η ίδια του είχε πει, άρα ανήλικη, είχαν ανταλλάξει φωτογραφίες

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νέα του θέση θα είναι στην υπηρεσία καυσίμων για τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. Αν και τα στοιχεία έως τώρα, δεν δείχνουν να έχει πραγματοποιηθεί κάποια συνάντηση μεταξύ τους, οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση σχετικά με τον αστυνομικό που συνομιλούσε με το ανήλικο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος που κατηγορείται για για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια θα πάρει το δρόμο της φυλακής μετά από βούλευμα των δικαστών.

Ειδικότερα, οι δικαστές αποφάσισαν με βούλευμα να φυλακιστεί προσωρινά με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής, ενώ ο 36χρονος μέχρι την εν λόγω απόφαση βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με πληροφορίες, που προέκυψαν υπέρ του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 36χρονος ήταν διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου της Αττικής και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του. 

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, τον κατηγορούμενο, μετά την απολογία του για εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του κοριτσιού, αναγνώρισε το παιδί ότι ήταν ένας από εκείνους που ήρθαν σε επαφή μαζί της τον περασμένο Ιούλιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κρίση των δικαστών δόθηκε έμφαση στην αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Αίτηση άρσης κράτησης από την μητέρα της 12χρονης

Επίσης,  αίτηση για την άρση της κράτησής της κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, λίγες ημέρες μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να οδηγηθεί στην φυλακή, κατηγορούμενη για μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου παιδιού της.

Η κατηγορουμένη, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις 17 Οκτωβρίου, μετά την απολογία της για την κατηγορία που της αποδίδεται, προσέφυγε στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο ζητώντας να διαταχθεί η έξοδος της από την φυλακή.

Οι συνήγοροι της 37χρονης υπέβαλαν αίτηση αποφυλάκισης ισχυριζόμενοι ότι δεν προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία για την εντολέα τους, η οποία αρνείται ότι εξέδιδε το κορίτσι, κάτι που φέρονται να κατέθεσαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της αλλά και η αδελφή του συζύγου της στη δικαστική λειτουργό.

Η αίτηση αποφυλάκισης της μητέρας του παιδιού, που έχει κακοποιηθεί και εκμεταλλευθεί σεξουαλικά, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που κατόπιν εισαγγελικής εισήγησης θα κρίνει αν είναι βάσιμες οι αιτιάσεις της 37χρονης, οπότε θα διατάξει την έξοδο της από την φυλακή ή αν ορθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη οπότε θα αποφανθεί για την συνέχιση της προφυλάκισης.

Στη ΓΑΔΑ 39χρονος άνδρας που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Το δρόμο της ΓΑΔΑ βρήκε ακόμη ένας άνδρας ο οποίος πήγε αυτοβούλως στις Αρχές προκειμένου να δηλώσει τη συνάντηση του με την 12χρονη

Ο 39χρονος άνδρας προσήλθε οικειοθελώς στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι συνομίλησε μέσω εφαρμογής γνωριμιών με τη γυναίκα η οποία πιθανόν μοιάζει με την ανήλικη και φαίνεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Έπειτα ακολούθησε ένορκη εξέταση του άνδρα και αποχώρησε από το τμήμα, με τη συμμετοχή του στην υπόθεση να ερευνάται.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις