Breaking news

Σεπόλια
A

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει περαιτέρω το τοπίο, της σοκαριστικής υπόθεσης κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα το ανήλικο θύμα αναμένεται να καταθέσει εκ νέου σήμερα, με νέα εντάλματα και συλλήψεις να είναι το επόμενο βήμα των αρχών.

Ειδικότερα οι Αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψη 8 με 10 ατόμων τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση.

Με βάση πληροφορίες του Mega σχετικά με την υπόθεση, 3 από εκείνους που εμπλέκονται στην υπόθεση, ανήκουν σε εκείνους, οι οποίοι παραδόθηκαν αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ.

Οι άνδρες ισχυρίστηκαν ότι είχαν επικοινωνία με την ανήλικη μέσω πλατφόρμας γνωριμιών, αλλά δεν είχαν βρεθεί μαζί της. Στο μεταξύ τα στοιχεία δείχνουν ότι έκλεισαν πάνω από μία φορά ραντεβού με την ανήλικη.

Περισσότερο φως στην φρικιαστική υπόθεση, αναμένεται να δώσει και η σημερινή κατάθεση του κοριτσιού, η οποία θα κλειθεί μέσα από φωτογραφίες ταυτότητας να αναγνωρίσει άτομα που έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, έτσι ώστε να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές διεξάγουν και αντίστοιχη έρευνα σε δεύτερο οίκο ανοχής προκειμένου να βρουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο 53χρονος κατηγορούμενος μετέφερε την 12χρονη και εκεί.

Στη ΓΑΔΑ ένας ακόμη άνδρας που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Μόλις χθες ένας 54χρονος, που ταυτοποιήθηκε, προσήλθε αυτοβούλως το απόγευμα της Δευτέρας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη διακρίβωση χρηστών που φέρονται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με τη 12χρονη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως και ο 54χρονος.

Ο άνδρας ανέφερε ότι την άνοιξη του 2022 συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στα Σεπόλια.

Ο 54χρονος αποχώρησε, αφού εξετάστηκε ενόρκως, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 54χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στα Σεπόλια

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις