Breaking news

viasmos
A

Συνελήφθη 68χρονος αλλοδαπός για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο, με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, πράξεις οι οποίες έγιναν σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής με καταγωγή από την Ινδία, από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020 σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το κορίτσι, πριν από περίπου ένα μήνα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκι σε παιδική χαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η ανήλικη Ινδή, νιώθοντας ασφάλεια, άνοιξε την τραυματισμένη ψυχή και το στόμα της και μίλησε στο προσωπικό του νοσοκομείου για τα όσα βίωνε από τα 4 της χρόνια.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα είπε το κορίτσι, ο παππούς της, ηλικίας 68 ετών, φέρεται να την έβαζε να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό μαζί του, ενώ στα 5 ή στα 6 χρόνια της – δεν ήταν σε θέση να ανακαλέσει το πότε με ακρίβεια – την βίασε. Πριν από δύο χρόνια επιχείρησε να επαναλάβει την πράξη του, όμως η είσοδος στο δωμάτιο του αδερφού της μικρής, τον εμπόδισε να την ολοκληρώσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα, φαίνεται ότι οι Ινδοί γονείς του παιδιού που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο δεν γνώριζαν τίποτα για την ασύλληπτα ανήθικη δράση του παππού.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις