Breaking news

kakopoiisi anilikou
A

Ακόμη μία καταγγελία βιασμού έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια 16χρονη που, όπως υποστηρίζει, τα ξημερώματα της Κυριακής, 23 Οκτωβρίου, έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο παντρεμένο πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Η 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε το βιασμό της στις 3 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου, όπου οι αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Σύμφωνα με το TheNwspaper, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, 22 Οκτώβρη, όταν ο 22χρονος μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς για να λύσει τις διαφορές του με έναν 26χρονο, ο οποίος τον συκοφαντούσε. Εκεί φέρεται να ξέσπασε άγριος καυγάς, με την 16χρονη που βρισκόταν στην παρέα του 26χρονου να παρεμβαίνει για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 22χρονος και η 16χρονη, συνοδεία δύο φίλων τους, αναχώρησαν με το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν σε χωριό της ευρύτερης περιοχής. Οι δύο φίλοι βγήκαν από το αμάξι με σκοπό να κάνουν χρήση κάνναβης, αφήνοντας εντός του αυτοκινήτου την 16χρονη με τον 22χρονο. Τότε, σύμφωνα με όσα είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς, ξεκίνησε ο εφιάλτης της, καθώς ο 22χρονος πατέρας της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη βίασε εντός του οχήματος.

Στη συνέχεια, όταν η παρέα έφτασε στον Βόλο η 16χρονη μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να υποβληθεί σε εξετάσεις που θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τις κατηγορίες και εκτιμά ότι οι ιατροδικαστικές εξετάσεις θα αποδείξουν την αθωότητά του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις