Breaking news

astynomia_police
A

Πρόκειται για τον 30χρονο OMAR SHAIKLY του MOHAMMED και της BUSHRA, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού και ήδη κρατείται στις φυλακές, καθώς του ασκήθηκε δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κατερίνης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Για την υπόθεση βιασμού του 11χρονου κοριτσιού, η οποία συγκλονίζει την Κατερίνη, δόθηκαν τη Δευτέρα (24.10.2022) στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 30χρονου άνδρα από το Ιράκ.

Προηγήθηκε σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πράξη τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Η ανήλικη κατέθεσε στην Αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, καταγγέλλοντας ότι ο κατηγορούμενος την προσέγγισε σε πλατεία της Κατερίνης, όπου έπαιζε με μία φίλη της, ενώ στη συνέχεια την έπεισε να τον ακολουθήσει σε διαμέρισμα, όπου προέβη στον βιασμό της.

viastis
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις