Breaking news

INTIME NEWS
A

Σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Χαλάνδρι και στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου.            

Ειδικότερα, στο Χαλάνδρι θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου με την επωνυμία «9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς» από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Οι προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τους εξής δρόμους:

  • Βασιλέως Γεωργίου Β΄(κατεύθυνση προς Κολοκοτρώνη) - δεξιά Κολοκοτρώνη - αριστερά Ανδρέα Γκίνη - αριστερά Κ. Βάρναλη - δεξιά Προφ. Ηλία - Θέατρο Ρεματιάς - Ροδοδάφνης - λοξώς δεξιά Κορυτσάς - τέρμα Κορυτσάς δεξιά μέσω χωμάτινου μονοπατιού Πάρνηθος - δεξιά Κηφισού - Ευρίπου - δεξιά Λ. Πεντέλης - δεξιά Γραβιάς - Ηρώδου Αττικού - δεξιά Δάφνιδος - αριστερά Δάσους - Ηρώδου Αττικού - Πλατεία Δούρου - αριστερά Α. Παπανδρέου δεξιά Βασιλέως Γεωργίου Β΄.

Παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου

Επιπλέον, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, από την περιοχή της Βάρκιζας έως και τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Καραμανλή στην Ανάβυσσο.

Ειδικότερα, από τις 7:45 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνουν αγώνες ποδηλασίας στο πλαίσιο του διεθνούς αγώνα τριάθλου Ironman 70,3 Vouliagmeni με τη συμμετοχή σχεδόν 2000 αθλητών που διοργανώνεται από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τα δύο ρεύματα της περιοχής της Βάρκιζας έως και τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Καραμανλή στην Ανάβυσσο θα παραμείνουν κλειστά.

Ενώ, υπάρχει πρόβλεψη για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να χρησιμοποιηθεί από οχήματα η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) με τη συνοδεία περιπολικού.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τις μετακινήσεις κατοίκων των σπιτιών που βρίσκονται στη διασταύρωση της παραλιακής με τη Λεωφόρο Καραμανλή και δεν έχουν εναλλακτική διαδρομή για να κινηθούν.  

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις