Breaking news

Σεπόλια
A

Προφυλακίστηκε και ο 33χρονος άντρα που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από τα Σεπόλια

Ο 33χρονος συνελήφθη την Παρασκευή και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία επικαλούμενος διανοητικό πρόβλημα το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Περισσότερα σε λίγο...

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για να απολογηθούν τρεις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο 33χρονος, που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα της ανακρίτριας ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια.

Οι άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί ως «πελάτες» του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Εκτός του 33χρονου, υπάρχει και ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες προσήλθαν αυτοβούλως στις Αρχές τέσσερις άνδρες ηλικίας 39, 55, 35 και 36 ετών οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις