Breaking news

Χιόνια και πολικό ψύχος τον φετινό χειμώνα
A

Αλλαγές και σκαμπανεβάσματα προβλέπεται να έχουν οι καιρικές συνθήκες μέσα στους επόμενους μήνες, με την έλευση του φετινού χειμώνα.

Σύμφωνα με τον αναλυτή των Μερομήνιων, κ. Θεοφάνη Χατζηγρίβα ο επερχόμενος Νοέμβριος πρόκειται να είναι αρκετά ήπιος από πλευράς θερμοκρασιών, ωστόσο προς τα τέλη του αναμένεται να πέσει κατακόρυφα η θερμοκρασία και να επικρατήσει κρύο.

Τον Δεκέμβριο δύσκολες προβλέπονται οι καιρικές συνθήκες, καθώς πρόκειται να επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο του μήνα. 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος κακοκαιρίας το φετινό χειμώνα, αναμένονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα.

Με την είσοδο του νέου έτους, ο Ιανουάριος θα κορυφώσει τον χειμώνα και τα σκαμπανεβάσματα του καιρού, κυρίως με το πολικό ψύχος που θα επικρατήσει κατά το τρίτο δεκαήμερο.

Ειδικότερα το πρώτο πενθήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να είναι αρκετά κρύο, ενώ μετά οι θερμοκρασίες προβλέπεται να ανέβουν σταδιακά, με ασυνήθιστα για την εποχή επίπεδα.

Μετά τις 19 του ίδιου μήνα τα Μερομήνια θα φέρουν το πολικό ψύχος τους κυρίως στα κεντρικά και βόρεια της Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις