Breaking news

SOOC
A

Ο 36χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ για την υπόθεση των βιασμών κατά συρροή έναντι αμοιβής σε βάρος 12χρονης στα Σεπόλια θα περάσει σήμερα το «κατώφλι» του εισαγγελέα.

Ο 36χρονος που συνελήφθη χθες Σάββατο βράδυ και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις κατ΄ εξακολούθηση και έναντι αμοιβής με την 12χρονη, στην περιοχή των Σεπολίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Σημειώνεται πως η 12χρονη αναγνώρισε τον 36χρονο την περασμένη Τετάρτη. 

Οι δυο συλλήψεις που έγιναν χθες, Σάββατο φέρεται να αφορούν άντρες τους οποίους αναγνώρισε η κοπέλα μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων την Τετάρτη όταν έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Επιπλέον, όπως ανέφερε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ έρχονται νέες συλλήψεις για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση, ενώ αναμένεται ένταλμα τις επόμενες ώρες. 

Ο υπουργός πως: «Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στη Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρουν οι ιδιότητες των ενόχων. Όποιος είναι εμπλεκόμενος και ύποπτος, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χωρίς δεύτερη κουβέντα».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένονται συνολικά τέσσερα εντάλματα σύλληψης, καθώς το 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε ακόμη τέσσερα άτομα.

Πότε απολογούνται η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος

Ο  33χρονος που συνελήφθη κατόπιν εντάλματος των δικαστικών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. 

Υπενθυμίζεται πως φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους «πελάτες» του Μίχου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη. Τέλος, την ίδια ημέρα η μητέρα της 12χρονης θα απολογηθεί.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις