Breaking news

Tanea
A

Τα ονόματα τριών ακόμα ανδρών βρίσκονται στα χέρια των αρχών, οι οποίοι φαίνεται να βίαζαν το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, τα ονόματα και τα κινητά των συγκεκριμένων ανδρών έχουν εντοπιστεί στο κινητό της 12χρονης τους οποίους και τούς αναγνώρισε και η ίδια σε μια από τις καταθέσεις της αστυνομία.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 32 με 35 ετών και αναμένεται να εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της 12χρονης, όλα δείχνουν πως υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας και μαστροπείας, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει το ρόλο ενός άντρα με το όνομα «Μιχάλης».

Όπως έχει καταθέσει και η ανήλικη, αυτό ήταν το ένα από τα δύο πρόσωπα που έκλειναν τα ραντεβού και συνόδευαν το κορίτσι στις επαφές με τους βιαστές της.

Η κατάθεση της 12χρονης

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση της 12χρονης στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος τη βίαζε επανειλημμένα στην αποθήκη του καταστήματός του υπό την απειλή όπλων και διαπόμπευσης. 

Όπως κατέθεσε η ανήλικη, ο 53χρονος της έδινε οδηγίες για το πώς θα βρίσκει τα αυτοκίνητα των επίδοξων βιαστών της, ενώ έπαιρνε η ίδια τα χρήματα και του τα έδινε. 

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με χουφτώνει, μου έπιασε τον… Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα και μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένειά μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δεν θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ, με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου είπε μόνο από μπ… Αυτός μου είπε ότι ήθελε να κάνουμε και από π… και π… Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» είπε η 12χρονη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Star.

Η ανήλικη, εξομολογήθηκε στους έμπειρους παιδοψυχολόγους τον φόβο της, λέγοντας πως «δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι' αυτό δε μίλησα νωρίτερα».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις