Breaking news

αστυνομία
A

Αποτροπιασμό προκαλούν οι ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας, της 12χρονης από τα Σεπόλια

Οι δηλώσεις της ίδιας όσο και των δραστών προκαλούν όνειδος, ενώ τα νέα στοιχεία προβλέπουν πως θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις. 

Εκτός από τον 53χρονο, συνελήφθη και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης για τον βιασμό της ανήλικης, ενώ έπειτα ακολούθησε και η σύλληψη της μητέρα της, εν αναμονή της απολογίας της.

Σύμφωνα με τα νέα εντάλματα που πρόκειται να βγουν μέσα στις επόμενες ώρες, οι συλλήψεις προβλέπεται να είναι 3 με 5.

Στο φάσμα των εξελίξεων έρχεται να ενταχθεί η απόλυση του γιου του 53χρονου από τη δουλειά του, η σύλληψη του πατέρα της 12χρονης, καθώς και το ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του 53χρονου.

Οι προκλητικές δηλώσεις των  κατηγορουμένων

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, δήλωσε για την ανήλικη ότι «Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της».

Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη….». 

Από την άλλη ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης απολογούμενος επιχείρησε να αποτινάξει τον ρόλο του θύτη μεταθέτοντας τις ευθύνες στο 12χρονο κορίτσι. Η 12χρονη, όπως είπε απολογούμενος, τον προκαλούσε, και είχαν βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενώ αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον 53χρονο συγκατηγορούμενo του.

Ακόμη, αντίθετα από τις δηλώσεις της ανήλικης ισχυρίστηκε ότι εκείνη τον πίεζε για να βρίσκονται, ομολογώντας ότι έχει βρεθεί μαζί της λίγες φορές.

Η 12χρονη περιέγραψε τα όσα βίωσε - Φαίνεται να αναγνώρισε 12 άτομα

Οι δηλώσεις της 12χρονης έρχονται να δώσουν φως στη υπόθεση, ενώ αναμένονται οι επόμενες 3 με 5 συλλήψεις.

Συγκεκριμένα το ανήλικο κορίτσι μίλησε για το πως ο 53χρονος την απειλούσε για τη ζωή της, ενώ την εξανάγκαζε να έρχεται σε επαφή με άλλους άνδρες δηλώνοντας τα εξής: «Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να χουφτώνει, μου έπιασε τον κ***. Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δε θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε (σσ: στο σημείο αυτό η 12χρονη δίνει λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους ο Μίχος την βίασε). Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του, κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» είπε η 12χρονη και σε άλλο σημείο της κατάθεσή της πρόσθεσε:

«Με έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά και να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω… Μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άνδρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα».

Τέλος η ίδια δήλωσε ότι ο 53χρονος «Είχε εγκαταστήσει το Viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός. Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του, εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν. Με έντεκα άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις