Breaking news

SOOC
A

Η μητέρα της 12χρονης που φέρεται να βιαζόταν και να εκδιδόταν συστηματικά από 53χρονο στα Σεπόλια προσήχθη από τους άνδρες της αστυνομίας σήμερα Τετάρτη μετά τις 4 το απόγευμα.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε καθώς αποδίδεται στη μητέρα μαστροπεία του ίδιου της του παιδιού. Φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να δίνονταν ποσά σε εκείνη από τον 53χρονο και από κάποιους από του 213. 

Αναφορικά με τους φερόμενους ως δράστες της υπόθεσης, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα, προφυλακίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή

Το απόγευμα θα κληθεί σε συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη για να επιβεβαιώσει ή όχι αν την πήγαιναν σε οίκο ανοχής και να διαπιστωθεί αν έγιναν και άλλοι βιασμοί της στο χώρο.

Ο 53χρονος έστελνε μηνύματα με τη μητέρα του κοριτσιού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι δεν έκανε τίποτα.

Ακόμα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σε συμπληρωματική κατάθεση θα κληθεί η 12χρονη για να επιβεβαιώσει ή όχι αν την πήγαιναν σε οίκο ανοχής και να διαπιστωθεί αν έγιναν και άλλο βιασμοί της στο χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα της επιδειχθούν φωτογραφίες από δύο - τρία ακόμη άτομα, τα οποία έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Επίσης, αναφέρθηκαν εμβάσματα που πήρε η μητέρα που παραπέμπει και στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, κ. Δήμου Βερύκιου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως άτομο του στενού κύκλου της 12χρονης πήρε εμβάσματα από άτομα που βρίσκονται στην «μαύρη λίστα» των 213.

 

Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί.

Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις