Breaking news

Ηλίας Μίχος Σοφιανίδης Ιωάννης
A

Ο 53χρονος κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την κοπέλα, δηλαδή δέχτηκε την γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ωστόσο δεν παραδέχεται βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και αρνείται τις υπόλοιπες κατηγορίες για τις οποίες διατήρησε το δικαίωμα σιωπής.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος, Γιάννης Σοφιαννίδης φέρεται να κατέθεσε ότι είχες σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με το ανήλικο κορίτσι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και ότι πλήρωνε το ίδιο το κορίτσι και όχι το συγκατηγορούμενό του.

Και οι δύο μιλάνε για παραπάνω από για φορά επαφή με την ανήλικη κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, στις 11.00 το πρωί οδηγήθηκαν, από τον 7ο όροφο των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ, στην 33η ανακρίτρια, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που φέρεται να είναι ο βασικός κατηγορούμενος της σοκαριστικής υπόθεσης με θύμα το 12χρονο κορίτσι, καθώς και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, ένας από τους φερόμενους παιδόφιλους-βιαστές.

Στα σκαριά της ανατριχιαστικής υπόθεσης αποτροπιασμού είναι και ο έντονος προβληματισμός των αρχών, μιας και υπάρχει η υποψία πως ο 53χρονος είχε θύματα του και άλλα παιδιά.

Η έρευνα των αρχών ανακάλυψε ότι περίπου 213 άτομα φέρεται να είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για το κοριτσάκι, ενώ τουλάχιστον 10 άνδρες το είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά. Συγκεκριμένα κάποιοι από αυτούς είχαν χρησιμοποιήσει ειδικούς αριθμούς έτσι ώστε να μην εντοπίζονται τα κινητά τους τηλέφωνα.

Και «επώνυμοι» στη λίστα με τους 213 υποψήφιους βιαστές;

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, πρωί Τετάρτης, η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος προχώρησε σε κάποιες πολύ σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους, πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του Ηλία Μίχου η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε καθώς σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο ίδιος ο κατηγορούμενος.

Όπως κατήγγειλε η ίδια ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες - βιαστές, τονίζοντας πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος στους δημοσιογράφους αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες. Η ίδια συνεχίζοντας ανέφερε ότι αναγνώρισε τον 53χρονο από τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και άμεσα έσπευσε να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις