Breaking news

Καρπενήσι λίμνη
A

Δεν έχει βρεθεί ακόμα η 48χρονη γυναίκα που αγνοείται από την Πέμπτη από Ευρυτανία, και ειδικότερα την περιοχή του Καρπενησίου.  

Σημειώνεται πως στην έρευνα συμβάλλει και ειδικό μη επανδρωμένο σκάφος (drone) της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο αναζητά πιθανά στοιχεία στον πυθμένα της λίμνης που βρίσκεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το εν λόγω drone που διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού, σάρωσε τον βυθό χωρίς να βρει ίχνος της γυναίκας, σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Πιο συγκεκριμένα, ρίχνοντας μέσα το drone, διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone περνώντας από πάνω είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Ενώ, αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Τα ερωτήματα που εγείρονται τώρα είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, καθώς και εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, πρόκειται για τον δικό της γραφικό χαρακτήρα.

Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης, και εξετάζουν συμπεριφορές των συγγενών της ή απειλές κατά της 48χρονης.

Τα σωστικά συνεργεία έψαχναν το προφανές στην περιοχή για τον εντοπισμό της 48χρονης. Σάρωσαν τον βυθό και δεν βρήκαν τίποτα, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα που υπήρχε για τον βυθό. Συγκεκριμένα, ρίχνοντας μέσα το drone, διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone περνώντας από πάνω είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

H έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και  έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Eίχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα που αγνοείται από την Πέμπτη είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ σύμφωνα με φίλη της, η οποία δήλωσε και την εξαφάνισή της, είχε εκφράσει την πρόθεσή της να θέσει τέλος στη ζωή της.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων. Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις