Breaking news

astynomia
A

Καταγγελία επίθεσης 16χρονου από ομάδα αγνώστων δέχθηκε εχθές η ελληνική αστυνομία στην περιοχή του Εύοσμου Θεσσαλονίκης, ενώ πίσω από την επίθεση ερευνούνται πιθανά οπαδικά κίνητρα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής έξι νεαροί επιτέθηκαν σε ανήλικο στην πλατεία Ευόσμου την ώρα που καθόταν σε παρτέρι μπροστά από κλειστό κατάστημα, κρατώντας κράνη, ενώ είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλα.

Σύμφωνα με το βίντεο-ντοκουμέντο από την ΕΡΤ, ένας καταστηματάρχης που βρισκόταν κοντά στο περιστατικό βγήκε έντρομος από το κατάστημα και έσπευσε να βοηθήσει το θύμα, ενώ παράλληλα, περίοικοι φώναζαν στους δράστες, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση στις 9:15 μ.μ. για περιστατικό τραυματισμού ανήλικου στην οδό Παύλου Μελά, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, το επεισόδιο είχε λήξει και οι δράστες είχαν αποχωρήσει.

Ο νεαρός -ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν πληροφορίες- μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο απ' όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία.

Από την αστυνομία έγιναν πέντε προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως να διαπιστωθεί εμπλοκή τους στο περιστατικό, ενώ η υπόθεση ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου. 

Δείτε το βίντεο:

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις