Breaking news

astijnom
A

Ο 38χρονος που συνελήφθη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, ένα από τα οποία είναι η ανιψιά του, κρίθηκε προφυλακιστέος, αφού απολογήθηκε στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Αν και ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικα, κατά συρροή, και ισχυρίστηκε ότι είναι ψευδής, δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι του «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε πως η καταγγελία έγινε για λόγους αντεκδίκησης, καθώς είχε μαλώσει με τον πατέρα της μίας ανήλικης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο κατηγορούμενος ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι της αδελφής του, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας μπήκε στο δωμάτιο, όπου  κοιμούνταν η 13χρονη ανιψιά του και η 12χρονη ξαδέλφη της, και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις κατά της δεύτερης. 

Τέλος, στα μέσα του περασμένου μήνα, ο 38χρονος,αφού μπήκε ξανά στο υπνοδωμάτιο της 12χρονης, είχε κάνει ξανά τις ασελγείς πράξεις και κατά της ανιψιάς του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις