Breaking news

χειροπέδες
A

Ο 38χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσα στα οποία ήταν και η ανιψιά του, οδηγήθηκε στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης για να απολογηθεί. 

Η ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας αφορά τις γενετήσιες πράξεις με ανήλικα, κατά συρροή, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ πριν την ανάκριση αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας πως: «όλα είναι ψέματα».

Ο ίδιος φέρεται να φιλοξενείτο από την αδελφή του, σύμφωνα με την αστυνομία, και τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφάλειας Δέλτα, μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 13χρονη ανιψιά του κι ένα ακόμη 12χρονο συγγενικό κοριτσάκι, προχωρώντας σε γενετήσιες πράξεις κατά της δεύτερης.

Επιπλέον, στα μέσα του περασμένου μήνα, ο 38χρονος,αφού μπήκε ξανά στο υπνοδωμάτιο της 12χρονης, επανέλαβε τις ασελγείς πράξεις και κατά της ανιψιάς του.

Οι μητέρες των δύο κοριτσιών κατήγγειλαν τα περιστατικά αυτά, ενώ παρουσία παιδοψυχολόγου εξετάστηκαν τα δύο ανήλικα κορίτσια. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις