Breaking news

korinthos pnigmos
A

Η τελευταία πράξη του δράματος του τραγικού πνιγμού της 6χρονης σε παραλία της Κορίνθου θα «παιχτεί» σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου στην κηδεία της στην Αλβανία. Υπενθυμίζεται πως το παιδί είχε πάει με τον πατέρα του στην παραλία, ο οποίος συνελήφθη καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου, όμως ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 6χρονης, επειδή απαγορεύεται να βγει από την Ελλάδα, δεν θα πάει στην κηδεία του άτυχου παιδιού του. Χθες, στο Mega και την εκπομπή Livenews, ο ίδιος αναφέρθηκε στα συναισθήματα του για το παιδί του, αλλά και στη σχέση του μαζί του μετά το διαζύγιο με την μητέρα του.

Όπως είπε, «Έχω δώσει την κατάθεσή μου. Δεν είμαι σε κατάσταση σήμερα που φεύγει το παιδί και πάει στη χώρα μου να την κηδεύσουν και δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα, τα έχω χαμένα. (…) Δεν ξέρω τι ώρα είναι η κηδεία αύριο. Εμένα μου απαγόρευσαν να πάω στο παιδί μου. Με τη σύζυγο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το παιδί το έπαιρνα έναν μήνα συνέχεια. Το έπαιρνα το απόγευμα. Ερχόμουν από τη δουλειά και την έπαιρνα. Το παιδί μού έδινε δύναμη, ήταν η δύναμή μου. Πάει η ψυχή μου».

Σημειώνεται πως το παιδί εντόπισε ψαροντουφεκάς χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας της δεν βρισκόταν στην παραλία. Επίσης, είπε πως η 6χρονη έβγαζε τρόφιμα από το στόμα της, και δεν φορούσε μαγιό, αλλά ρούχα και ένα παπούτσι.

Κατάθεση του πατέρα 

Ο πατέρας ανέφερε στην κατάθεση του πως η 6χρονη συνήθιζε να ανεβαίνει πάνω σε μια βάρκα και να ζωγραφίζει, έτσι της έβαλε σωσίβιο, γιατί δεν ήξερε κολύμπι, ωστόσο την ώρα που πήγε να ανεβάσει το παιδί στην βάρκα, του γλίστρησε και έπεσε.   

Ενώ, στο κρίσιμο ερώτημα γιατί δεν έπεσε στην θάλασσα για να σώσει το παιδί του, εκείνος απάντησε πως έχει άσθμα και δεν μπορούσε να κολυμπήσει για να σώσει το παιδί του. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις