Breaking news

paraskevis
A

To άνοιγμα των σχολείων πλησιάζει και οι ειδικοί, οι οποίοι εκφράζουν τις δικές τους απόψεις σχετικά με τα πρωτόκολλα των μέτρων που πρέπει να ισχύσουν, εκφράζουν διαφορετικές απόψεις.

Η συζήτηση δεν έχει αρχίσει ακόμη επίσημα καθώς ούτε το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας έχει δημιουργήσει ένα «πρότυπο πρωτόκολλο», ούτε αυτό έχει περάσει προς συζήτηση από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Οι αποφάσεις πάντως αναμένεται να ληφθούν σύντομα και να ανακοινωθούν, όπως αποκάλυψε και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Παρασκευής, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

Διαφωνίες για την υποχρεωτική μάσκα

Την ίδια ώρα οι ειδικοί φαίνεται να έχουν μία διαφωνία σχετικά με την χρήση μάσκας στα σχολεία, καθώς κάποιοι πιστεύουν πως πρέπει να παραταθεί η υποχρεωτικότητά της, ενώ άλλοι θεωρούν πως ήρθε η ώρα οι μαθητές να τις βγάλουν.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, θεωρεί πως οι μαθητές θα προστατευθούν καλύτερα από την Κένταυρος φορώντας τις μάσκες τους και κάνοντας self test μία φορά την εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις