Breaking news

Ψυχικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης
A

Ηχητικό ντοκουμέντο από την στιγμή της εκτέλεσης άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, βλέπει το «φως» λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Ψυχικό.

Το ηχητικό προέρχεται από βίντεο κάμερας κατοίκου της περιοχής και δείχνει ότι ο δράστης ή οι δράστες «γάζωσαν» το θύμα με σφαίρες. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούγονται άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί που πιθανότατα ήταν η χαριστική βολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένας άλλος άνδρας, που επέβαινε σε μηχανή, πυροβόλησε το θύμα που βρισκόταν στη θέση του οδηγού από κοντινή απόσταση. Ο δράστης είχε συνεργό που οδηγούσε τη μηχανή. Το περιστατικό συνέβη πολύ κοντά στην εταιρεία που εργαζόταν ο άτυχος άνδρας. Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ψυχικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Οι χαριστικές βολές

Από το σημείο της δολοφονίας διακρίνονται στο οδόστρωμα αρκετά ευρήματα που παραπέμπουν τουλάχιστον σε 16 κάλυκες πυροβόλου όπλου. Στο τζάμι, από την πλευρά του οδηγού, διακρίνονται και τρεις οπές κάτι που φανερώνει ότι ο δράστης στόχευσε από κοντινή απόσταση το θύμα που ήταν εντός του οχήματος.

Ψυχικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

 

Κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτήριο κατέγραψε στις 08:23 το ηχητικό ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης. Αρχικά ακούγονται 16 πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση, άλλοι τέσσερις που παραπέμπουν στις χαριστικές βολές. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το θύμα οδηγούσε το πολυτελές ηλεκτρικό όχημα του ιδιοκτήτη της εταιρείας. Γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι εκτελεστές να έκαναν λάθος και να σκότωσαν λάθος άνδρα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις