Breaking news

dikastirio
A

Οι δύο κατηγορούμενοι για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά τις απολογίες τους.

Η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα επιβλήθηκε στους κατηγορούμενους για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω.

Υπενθυμίζεται πως  την περασμένη Δευτέρα συνελήφθησαν  στο σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω οι δύο κατηγορούμενοι, όταν δύο δημοτικοί αστυνομικοί τους εντόπισαν με το βρέφος στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους δημοτικούς αστυνομικούς οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών, υποστήριξαν  ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Τότε οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Εκεί φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενά τους και να υποστήριξαν ότι η μητέρα τούς είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  στη δικογραφία, οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάθεσή τους.

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής και ισχυρίστηκαν ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις