Breaking news

vrefos_moro
A

Με μία περίεργη υπόθεση η οποία φαίνεται να συνδέεται με εμπόριο βρεφών ήρθαν αντιμέτωπες οι αστυνομικές αρχές, όταν αστυνομικοί στην περιοχή του Αιγάλεω, εντόπισαν δύο άνδρες οι οποίοι κρατούσαν ένα βρέφος 3 μηνών και κινούνταν προς το μετρό στην Αγία Μαρίνα.

Μαζί τους δεν υπήρχε γυναίκα, πράγμα το οποίο κίνησε τις υποψίες και έτσι αποφάσισαν να τους πλησιάσουν προκειμένου να τους κάνουν ερωτήσεις, ενώ κινητοποιήθηκαν και αστυνομικοί της ασφάλειας δυτικής Αττικής.

Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η μητέρα του βρέφους, τους το έδωσε προκειμένου να το πάνε βόλτα, ενώ στη πορεία παραδέχθηκαν στους αστυνομικούς ότι η μητέρα το έδωσε με αντάλλαγμα να το πουλήσουν για 50.000 ευρώ.

Αφότου συνελήφθησαν δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος των δύο ανδρών, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων.

Έπειτα οι δύο συλληφθέντες φαίνεται να άλλαξαν πάλι τους ισχυρισμούς τους και δήλωσαν πώς νωρίτερα είπαν ψέματα διότι φοβήθηκαν κα ότι όντως η μητέρα τους εμπιστεύτηκε το βρέφος για να το πάνε μία βόλτα. 

Η αστυνομία έπειτα μίλησε και με τη μητέρα, με την οποία λόγω της καταγωγής της ήταν δύσκολη η συνεννόηση, ενώ θεωρήθηκε και η ίδια ύποπτη, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο αν έχει διαπράξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Το βρέφος για προληπτικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Σοφία , όπου και βρίσκεται ακόμη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις