Breaking news

INTIME NEWS
A

Η φωτιά ξέσπασε, σήμερα το πρωί, σε δασική έκταση στην Ορεινή Σερρών, η οποία έχει ήδη οριοθετηθεί, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν στο σημείο 32 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ νωρίτερα επιχείρησε από αέρος και ένα ελικόπτερο πραγματοποιώντας ρίψεις νερού.

Υπενθυμίζεται πως η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο, στον ορεινό όγκο μεταξύ Ορεινής και Ελαιώνα Σερρών.

Πυροσβεστικές δυνάμεις και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Σερρών, κ. Ιωάννης Μπαγώτης κατέφτασαν στην περιοχή.

Η ανάρτηση της πυροσβεστικής στο Twitter

Φωτιά στην Ζάκυνθο

Υπενθυμίζεται πως δόθηκε εντολή για εκκένωση του χωριού εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση με πεύκα στον Ασκό Ζακύνθου

Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα και από αέρος 1 ελικόπτερο και 5 αεροσκάφη.

Σύμφωνα με το imerazante, η φωτιά ξέσπασε στην ορεινή Ζάκυνθο μεταξύ Αγίου Νικολάου Βολιμών και Μακρύ Γιαλού, στην περιοχή Σεβέικα.

Από την Πολιτική Προστασίας έγινε έκκληση τόσο στους κατοίκους όσο και τους τουρίστες να μετακινηθούν προς τα χωριά Βολίμες και Σχοινάρι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις