Breaking news

drastis
A

Κάηκε χθες το σπίτι του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του φονικού στο Αγρουλιό Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. 

Σύμφωνα με το cretalive news.gr, η φωτιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές, ενώ η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική και η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα. Εξετάζεται από τις πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές πως εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Πλέον, δεν μένει πλέον στο χωριό κανένα μέλος της οικογένειας του δράστη του φονικού σε βάρος του 22χρονου και το σπίτι παραμένει άδειο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποφασίστηκε να σταματήσει και η διαρκής φύλαξη της περιοχής από αστυνομικές δυνάμεις.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 2 άνδρες φαίνεται ότι είχαν αρκετά διαφορές και κατά το παρελθόν είχαν έρθει σε σύγκρουση. Γράφτηκε με άγριο τρόπο ο επίλογος των σχέσεων των δύο ανδρών.

Η αρχή έγινε όταν ο 22χρονος με τον 44χρονο είχαν μία συνάντηση σε δρόμο του χωριού όπου είχαν έναν έντονο καβγά. Μετά τον καβγά οι δύο άνδρες έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο 22χρονος πήγε στο σπίτι της αδερφής του και τότε εμφανίστηκε ο 44χρονος με το αυτοκίνητό του και βγάζοντας το όπλο τον πυροβόλησε αρκετές φορές.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερις σφαίρες τον βρήκαν στην πλάτη με τον 22χρονο να πέφτει νεκρός.
Στη συνέχεια ο 44χρονος είχε φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με τις αρχές να τον αναζητούν, μέχρι να παραδοθεί στο ΑΤ.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις