Breaking news

pornografia
A

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Λάρισα η σύλληψη δύο μαθητών με την κατηγορία παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο παιδιά τα οποία έπεσαν θύματα της ανεξέλεγκτης πρόσβασης στο διαδίκτυο. Το υλικό στο οποίο είχαν πρόσβαση, ενώ φαινομενικά έμοιαζε ακίνδυνο αποτελούσε προϊόν παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας « Ελευθερία », ο ένας μαθητής, κατέβασε μια φωτογραφία στο κινητό του τηλέφωνο, την οποία απέστειλε σε άλλο μαθητή και εκείνος με τη σειρά του την έδειξε σε άλλους συμμαθητές του.

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται ένα γυμνό μωρό και ανδρικά γεννητικά όργανα. Η φωτογραφία πρόκειται να εξεταστεί στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, για το εάν αποτελεί αληθινό υλικό ή είναι φωτομοντάζ.

Η παραπάνω ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 13χρονου και του 15χρονου, που αντάλλαξαν τη φωτογραφία με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα και κατασχέθηκε ο υπολογιστής από το σπίτι του πρώτου.

Οι δύο ανήλικοι μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν εισαγγελικής εντολής, μετά από σχετική ενημέρωση των γονιών τους, με την υπόθεση να εξακολουθεί να απασχολεί τις αστυνομικές αρχές. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις