Breaking news

pilio
A

Μετά το περιστατικό στην Ικαρία, όπου  τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα πάνω σε καρότσα αγροτικού οχήματος στο Κέντρο Υγείας του νησιού, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, συνέβη παρόμοιο σκηνικό στη Ζαγορά Πηλίου.

Ειδικότερα, σε ασθενοφόρο μετατράπηκε καρότσα αυτοκινήτου ξανά. Η άτυχη 54χρονη γυναίκα έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε, αλλά δεν υπήρχε βάρδια ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, να καλύψει την έκτακτη ανάγκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τα Χάνια μεταφέρθηκε η τραυματισμένη γυναίκα, από όπου την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ξεκίνησε από τον Βόλο, έχοντας όμως υποστεί τόσο η ίδια όσο και οι οικείοι της ταλαιπωρία κατά την αναζήτηση τρόπου μεταφοράς της.

Η δήλωση του προέδρου της κοινότητας

Στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος», μίλησε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζαγοράς, κ. Δημήτρης Σπανός κάνοντας λόγο για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Ο ίδιος τόνισε πως: «Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε γιατρούς και μέσα, αλλά είναι αδιανόητο να μένει ακάλυπτη η βάρδια του οδηγού και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις