Breaking news

papaiwannou-thanasis-asep
A

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, δήλωσε πως «Οι ηλεκτρονικοί πίνακες άρχισαν να μάς έρχονται αυτή την εβδομάδα, χρονικά περιθώρια είναι στενά, ο αριθμός 80.000 είναι μεγάλος», αναφορικά με την κατάρτιση των πινάκων που θα οδηγήσουν σε προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε αναλάβει το έργο του να κατατάξουμε, να βαθμολογήσουμε δηλαδή, 80.000 εκπαιδευτικούς της Ειδικής Αγωγής», είπε ο κ. Παπαϊωάννου μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του OPEN. και συμπλήρωσε: «Δεσμεύομαι να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε μέσα στον Αύγουστο να βγάλουμε τα αποτελέσματα και από εκεί και πέρα το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην τοποθέτηση πριν το Σεπτέμβριο».

«Έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό ενεργοποίησης τους ανθρωπίνου δυναμικού μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιστεύω ότι όταν ανοίξουν τα σχολεία, έστω και με δυσκολία, θα τα καταφέρουμε», είπε ακόμα ο κ. Παπαϊωάννου.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι ο αριθμός των εκπαιδευτικών. Δεσμεύομαι να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε μέσα στον Αύγουστο να βγάλουμε τα αποτελέσματα και από εκεί και πέρα το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην τοποθέτηση πριν το Σεπτέμβριο», σημείωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Ο ίδιος τόνισε επιπλέον ότι γενικότερα χρειάζεται περισσότερο προσωπικό στο Συμβούλιο και πιο απλή νομοθεσία.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις