Breaking news

ekav
A

Νεκρός βρέθηκε ένας ανήλικος μετανάστης 15 χρονών κατά τη διάρκεια ελέγχου φορτηγού οχήματος στην Πύλη εισόδου στον λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, έπειτα από σχετικό έλεγχο του Λιμενικού Σώματος.

Συγκεκριμένα το τραγικό συμβάν διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο του μηχανήματος X-Ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού το οποίο μετέφερε ποδήλατα. 

Ο ανήλικος μετανάστης ηλικίας 15 χρονών βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην καρότσα του φορτηγού, με το τραγικό γεγονός να αποτελεί ακόμη ένα περιστατικό από τα πολλά των τελευταίων ετών.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα, ενώ μόλις έφτασε διαπιστώθηκε και ο θάνατος του νεαρού αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespo.gr ο οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς την Ιταλία και είχε σταθμεύσει στον χώρο, πλάι του λιμανιού.

Φαίνεται να μην άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες

Από ότι φαίνεται ο ανήλικος ενδέχεται να εισχώρησε εντός του φορτηγού κατά τις βραδινές ώρες, μη μπορώντας να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ κατόπιν εντολής του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα. Προανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις