Breaking news

glykanera_dolofonia
A

Τους Βρετανούς φαίνεται να απασχολεί ο θάνατος της 19χρονης Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με τον παραγωγό τηλεοπτικής σειράς να θέλει να μετατρέψει την υπόθεση σε παραγωγή ταινίας. 

Σύμφωνα με τον ANT1, ο παραγωγός επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζητώντας του να έρθει σε επαφή μαζί του, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται, έτσι ώστε να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή της εν λόγω ταινίας, με θέμα την δολοφονία της 19χρονης Κάρολαϊν

Ωστόσο, η ακριβής απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με τον δικηγόρου του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη ήταν «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Από την άλλη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έχει δείξει τόσο το BBC αλλά και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

Συγκεκριμένα, παραγωγοί του Channel 4 φαίνεται να έχουν επικοινωνήσει με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία έκανε συνεδρίες με την 19χρονη κοπέλα, ζητώντας να της, να τους μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν στη σχέση και το γάμο της.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις