Breaking news

tram
A

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν σήμερα, Κυριακή 5 Ιουνίου στα δρομολόγια της γραμμής 7 του τραμ λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Posidonia Running Event 2022» στον Πειραιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, από τις 08:00 έως τις 11:00, τα δρομολόγια του τραμ στη γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας-Ακτή Ποσειδώνος» θα έχουν προσωρινά τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» και θα διεξάγονται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας-ΣΕΦ και αντίστροφα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Posidonia Running Event 2022» στον Πειραιά.

Τι είναι το Posidonia Running Event 2022

Μετά την επιτυχία του προηγούμενου Posidonia Running Event τον Ιούνιο του 2018, το οποίο προσέλκυσε πάνω από 1.700 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, το Posidonia Running Event 2022 επανέρχεται μετά από τέσσερα χρόνια και υπόσχεται ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό, ευκαιρίες δικτύωσης και πολλή διασκέδαση!

Η 3η διοργάνωση του Posidonia Running Event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, τονίζοντας τη σημασία του Πειραιά για την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

Οι δρόμοι του Πειραιά θα υποδεχθούν τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, αλλά και δρομείς από όλο τον κόσμο, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν και πάλι στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά και άλλους φορείς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. και διεξάγεται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «Posidonia 2022: The International Shipping Exhibition».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις