Breaking news

xaris_rwmas
A

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος σήμερα Παρασκευή ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τόσο για τα πρώτα του βήματα στο χώρο όσο και για τα επόμενα. 

Σχετικά με την σωρεία κακοποιητικών συμπεριφορών στον χώρο του θεάματος και για το αν έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα σε τέτοιου είδους περιστατικό είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει τύχει να δεχτώ παρενόχληση, αλλά είπα "όχι" και στις δύο περιπτώσεις. Ο ένας μάλιστα, είναι συγχωρεμένος. Πολύ σημαντικός σκηνοθέτης στο είδος που υπήρξε και στην πορεία έγινε και πολύ αγαπητός. Συνεργαστήκαμε, αφού μου ζήτησε συγγνώμη, χρόνια μετά όταν έγινα φίρμα».

Έπειτα ο Χάρης Ρώμας είπε αναφορικά με την «άλλη πλευρά» και τη συγχώρεση: «Κι έναν τέτοιο άνθρωπο μπορείς να τον συγχωρήσεις, όταν σου λέει ότι είχε αφεθεί στο πάθος του. Είναι αυτό το γνωστό "ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο". Σε πολλούς έχει γίνει αυτό. Μπορεί να συγχωρεθεί μια τέτοια συμπεριφορά, όταν ο άλλος δείξει μέσα στον χρόνο ότι όντως παρεκτράπηκε».

Ακόμη μίλησε για τα μελλοντικά, επαγγελματικά του σχέδια, ανακοινώνοντας μία συνεργασία που θα χαροποιήσει πολλούς ανθρώπους που παρακολουθούν τη δουλειά του αναφερόμενος στο ότι «Θα ξαναβρεθώ με την Μαρία Λεκάκη τηλεοπτικά μετά από το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' » 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις