Breaking news

via_kakopioisi
A

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου πραγματοποιούν τον τελευταίο μήνα, μία νέα υπόθεση ασέλγειας εις βάρος ενός 9χρονου αγοριού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, η υπόθεση εξετάζεται με αρκετά λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να διασφαλιστεί η ψυχολογική ακεραιότητα του παιδιού.

Η υπόθεση αφορά την καταγγελία την οποία έκαναν οι γονείς του 9χρονου αγοριού, προς συγγενικό τους πρόσωπο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα, το παιδί φαίνεται να άλλαξε ξαφνικά συμπεριφορά παραμελώντας τόσο τα μαθήματα του στο σχολείο αλλά και τις εξωσχολικές του δραστηριότητες. Ο έντονος προβληματισμός των γονιών του, τους οδήγησε σε παιδοψυχολόγο για να διαπιστώσουν τι πραγματικά συνέβη με το παιδί και άλλαξε τόσο ξαφνικά η συμπεριφορά του. 

Συγκεκριμένα ο παιδοψυχολόγος ανέφερε ότι χρειάστηκε να κάνει μία σειρά συνεδριών προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει στις εναλλαγές διάθεσης του 9χρονου αγοριού, καταφέρνοντας να βάλει σε μία σειρά τα «κομμάτια του παζλ». Το πόρισμα της υπόθεσης εντάχτηκε και στην καταγγελία των γονέων στον φάκελο της δικογραφίας, την οποία κατέθεσαν. 

Οι αστυνομικές αρχές έχουν καλέσει ήδη μερικούς μάρτυρες για κατάθεση σχετικά με το τι συνέβη στο παιδί, ενώ ο πλήρης φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να μεταβιβαστεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής κάποια σύλληψη

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις