CLOSE

Breaking news

goysgoynis
A

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κώστας Γκουσγκούνης την περασμένη Παρασκευή στο Θριάσειο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 92 ετών.

Μάλιστα, σημερα έγινε η κηδεία του στην Αρτέμιδα, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Την ανακοίνωση έκανε ο φίλος του, Δημήτρης Λουκάκης.

Σύμφωνα με ανάρτησή του, ο Κώστας Γκουσγκούνης ήταν για ημέρες στο νοσοκομείο καταβεβλημένος. Δίπλα του ήταν η κόρη του Χαρούλα, ο γαμπρός του Αργύρης και τα εγγόνια Δημήτρης και Κώστας.

«Θέλω να με πάτε στη Λούτσα στο κοιμητήριο Αρτέμιδας και θέλω το γραφείο κηδειών του φίλου μου στη λεωφόρο Μεσογείων. Μη στεναχωριέστε καλή αντάμωση», φέρεται να ήταν τα τελευταία του λόγια στους οικείους του.

Ο Κώστας Γκουζγκούνης γεννήθηκε στη Λάρισα στις 21 Μαρτίου 1931. Η βασική του δουλειά ήταν φωτογράφος, τέχνη που έμαθε στη θεσσαλική πόλη από τον πατέρα του Δημήτρη (Μίμη τον ήξερε όλος ο κόσμος) και στη συνέχεια όταν ήρθε στην Αθήνα άνοιξε δικό του φωτογραφείο, στο Χολαργό.

Παράλληλα έπαιξε ως κομπάρσος σε αρκετές ταινίες, αλλά έγινε γνωστός κυρίως για αυτές με ερωτικό περιεχόμενο, στις οποίες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Και έτσι του δόθηκε το προσωνύμιο ο "βασιλιάς του σεξ", με σήμα κατατεθέν το ξυρισμένο κεφάλι του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις