Breaking news

INTIME
A

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους της προκήρυξης 7Κ/2022, που αφορά σε μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας και τριετείς προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου να υποβάλουν αίτηση.

Ειδικότερα, καλούνται να υποβάλουν αίτηση οι επιλαχόντες της εν λόγω προκήρυξης, που περιλαμβάνονται στους ακόλουθους πίνακες.

Η πλήρωση των νέων θέσεων θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της προκήρυξης (7Κ/2022), των κλάδων – ειδικοτήτων που περιλαμβάνονται στους συνημμένους Πίνακες Κατανομής Θέσεων, βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει, εφόσον κλήθηκαν ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης των οικείων κλάδων-ειδικοτήτων, σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους.

Προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, δηλαδή την 10η Οκτωβρίου 2022, στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων, από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕ_7Κ_2022_ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ_ΤΕ_7Κ_2022_ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕ_7Κ_2022_ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω προκήρυξη αφορά σε 2.053 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ διάρκειας τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΝΠΙΔ) της ειδικότητας Νοσηλευτικής των κλάδων ΠΕ Νοσηλευτικής (83 θ.) και ΤΕ Νοσηλευτικής (1076 θ.), και της ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών του κλάδου ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών (894 θ.) σύμφωνα με τον προγραμματισμό προσλήψεων έτους 2024 (ΠΥΣ 26/2023), να υποβάλουν αίτηση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις