Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, από το ΑΣΕΠ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων για την πλήρωση 129 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε 4 φορείς του δημοσίου χωρίς νέα προκήρυξη, από επιλαχόντες της προκήρυξης 13Κ/2021, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα.

Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα το ΑΣΕΠ αφορούν υποψήφιους της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) διαφόρων κλάδων - ειδικοτήτων που δύναται να διοριστούν:

  • Σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού
  • Στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
  • Στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου
  • Στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης»

Η κατάρτιση των νέων πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της οικείας προκήρυξης, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διαφόρων κλάδων - ειδικοτήτων, με βάση τα δικαιολογητικά που έχουν υποβάλει οι υποψήφιοι στην διαδικασία και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη.

Ενστάσεις

Κατά των προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20,00 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων , μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Τα αποτελέσματα

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

13Κ/2021 ΠΕ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις