Breaking news

Αθλητικές δοκιμασίες
A

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, τα αποτελέσματα από τις αθλητικές δοκιμασίες που διενεργήθηκαν στις 15 και 16 Ιουνίου 2024 και στις οποίες κλήθηκαν εξ αναβολής 16 συνολικά υποψήφιοι της προκήρυξης 6Κ/2018, προκειμένου να καλυφθούν με αναπλήρωση θέσεις των κλάδων ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης.

«Αλφαβητικός πίνακας επιτυχόντων εξ αναβολής στις αθλητικές δοκιμασίες Ιουνίου 2024»

Επτά υποψήφιοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς και τις 4 αθλητικές δοκιμασίες, πετυχαίνοντας επιδόσεις ίσες ή ανώτερες των οριζομένων στην οικεία προκήρυξη, ήτοι άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (3 προσπάθειες), άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (3 προσπάθειες), δρόμος 100 μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των 16 δευτερολέπτων (1 προσπάθεια) και δρόμος 1.000 μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των 4 λεπτών και 20 δευτερολέπτων (1 προσπάθεια). Στον σχετικό πίνακα φαίνονται όλες οι επιδόσεις των επιτυχόντων υποψηφίων και στα τέσσερα ως άνω αγωνίσματα.   

«Πίνακας αποκλειομένων αναβολής στις αθλητικές δοκιμασίες Ιουνίου 2024»

Εννιά υποψήφιοι αποκλείστηκαν κατά το στάδιο των αθλητικών δοκιμασιών διότι είτε δεν προσήλθαν καθόλου να αγωνισθούν είτε δεν ολοκλήρωσαν κάποιο αγώνισμα είτε σημείωσαν επιδόσεις κατώτερες των οριζομένων στην οικεία προκήρυξη. Στον σχετικό πίνακα εμφαίνονται αναλυτικά οι λόγοι αποκλεισμού των συγκεκριμένων υποψηφίων (π.χ. επιδόσεις κατώτερες των ορίων που τίθενται από την προκήρυξη, «Δεν προσήλθε», «Δεν τερμάτισε»).

Σημειώνεται ότι όλοι οι αποκλειόμενοι κατά το στάδιο των αθλητικών δοκιμασιών υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με μοναδικό κωδικό (αριθμό μητρώου υποψηφίου – Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα με τίτλο «Αλφαβητικός πίνακας επιτυχόντων εξ αναβολής στις αθλητικές δοκιμασίες Ιουνίου 2024»θα κληθούν με νεότερη ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π., που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του, να υποβληθούν σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (τεστ).

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη (σελ. 676), ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των αθλητικών δοκιμασιών δεν επιτρέπεται.

Αλφαβητικός Πίνακας Επιτυχόντων εξ αναβολής στις αθλητικές δοκιμασίες Ιουνίου 2024

Πίνακας αποκλειομένων εξ αναβολής στις αθλητικές δοκιμασίες Ιουνίου 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις