Breaking news

Γυμναστική
A

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της προκήρυξης 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ και προκειμένου να καλυφθούν με αναπλήρωση θέσεις των κλάδων ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης, ανακοινώνεται ότι, μετά την κρίση της ειδικής επιτροπής πρακτικών δοκιμασιών περί κλήσης 16 υποψηφίων που είχαν λάβει αναβολή για ιατρικούς λόγους,  κατά τις αθλητικές δοκιμασίες που διεξήχθησαν στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024, αποφασίσθηκε η κατάρτιση του ακόλουθου επισυναπτόμενου πίνακα: «Πίνακας εξ αναβολής υποψηφίων 2024». Σημειώνεται ότι οι δύο εκ των δεκαέξι υποψηφίων που περιλαμβάνονται στον πίνακα εξετάστηκαν επιτυχώς στο αγώνισμα της πρώτης μέρας στις 24.02.2024 και έλαβαν αναβολή εξέτασης μόνο για τα αγωνίσματα της δεύτερης μέρας.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 588 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Οι υποψήφιοι, που περιλαμβάνονται στον πίνακα στο τέλος του άρθρου του proosn καλούνται να λάβουν μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες που ορίζονται στην προκήρυξη 6Κ/2018 του Α.Σ.Ε.Π. και οι οποίες περιλαμβάνουν:

  1. Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (τρεις προσπάθειες).
  2. Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (τρεις προσπάθειες).
  3. Δρόμος 100 μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των δεκαέξι δευτερολέπτων (16΄΄) (μία προσπάθεια).
  4. Δρόμος 1.000 μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων (4΄ και 20΄΄) (μία προσπάθεια).

Οι αθλητικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (διεύθυνση: Τέρμα Χατζηκυριάκου, Πειραιάς, Τ.Κ. 185 39) το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024. Η ώρα προσέλευσης των υποψηφίων ορίζεται στις 09:00 π.μ..

Κάθε υποψήφιος (με εξαίρεση τους δύο υποψηφίους για τους οποίους αναγράφεται ρητά στον επισυναπτόμενο πίνακα ότι θα εξεταστούν μόνο στα αγωνίσματα της δεύτερης μέρας) θα διαγωνιστεί: την πρώτη ημέρα (Σάββατο) στο αγώνισμα του δρόμου 1.000 μέτρων και τη δεύτερη ημέρα (Κυριακή) στα αγωνίσματα του δρόμου 100 μέτρων, του άλματος σε μήκος και του άλματος σε ύψος.

Όλοι οι εξεταζόμενοι οφείλουν να προσέλθουν με αθλητική περιβολή στην είσοδο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων κατά την ανωτέρω οριζόμενη ώρα προσέλευσης και να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, καθώς και φωτοτυπία αυτής ή άλλο δημόσιο έγγραφο (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.) και φωτοτυπία αυτού για τον απαιτούμενο έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Πριν από την είσοδο στο στάδιο οι εξεταζόμενοι θα μπορούν να προθερμαίνονται σε καθορισμένο χώρο. Επίσης, προτείνεται να φέρουν μαζί τους νερό ή/και χυμό φρούτων.

Υποψήφιος που δεν προσέλθει στις αθλητικές δοκιμασίες κατά την ανωτέρω οριζόμενη ώρα προσέλευσης ή δεν πετυχαίνει τα προαναφερόμενα όρια επίδοσης σε κάθε ένα από τα αθλήματα, θεωρείται αποτυχών και αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι ένσταση κατά των αθλητικών δοκιμασιών δεν επιτρέπεται.

6Κ-2018 Πίνακας υποψηφίων 2024 για αθλητικές δοκιμασίες εξ αναβολής

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις