Breaking news

Νοσοκομειο υγεία
A

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να εκδοθούν, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Θάνο Παπαϊωάννου, τα αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2022, η οποία προβλέπει την πλήρωση 3.720 θέσεων στον τομέα της Υγείας.

Ο κ. Παπαϊωάννου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο ραδιόφωνο είπε ότι την επόμενη εβδομάδα τελειώνουν τα «βάσανα» των υποψηφίων που είχαν κάνει αίτηση στην προκήρυξη 7Κ/2022 το φθινόπωρο του 2022. (Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του προέδρου του ΑΣΕΠ). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προκήρυξη 7Κ/2022 προβλέπει την πλήρωση 3.720 θέσεων, μονίμου προσωπικού, σε φορείς του υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΝΠΙΔ).

Στην εν λόγω προκήρυξη, που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2022,  μπορούσαν να συμμετάσχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Μέχρι στιγμής το ΑΣΕΠ έχει δημοσιεύσει τα προσωρινά αποτελέσματα του κλάδου ΔΕ και τα οριστικά αποτελέσματα των κλάδων ΠΕ και ΤΕ. Στην ουσία ο κ. Παπαϊωάννου προανήγγειλε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα εκδοθούν και τα οριστικά αποτελέσματα που υπολείπονται για την κάλυψη 974 θέσεων του κλάδου ΔΕ στον τομέα της Υγείας.

  • Δείτε ΕΔΩ τα προσωρινά αποτελέσματα για 974 θέσεις ΔΕ
  • Δείτε ΕΔΩ τα οριστικά αποτελέσματα για 493 θέσεις ΠΕ
  • Δείτε ΕΔΩ τα οριστικά αποτελέσματα 2.253 θέσεις ΤΕ

 Εκδίδεται διαγωνισμός για την ΔΑΠΕΕΠ

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει αποσταλεί από την Παρασκευή, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του proson.gr, η προκήρυξη 4Κ/2024 ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό στη ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.

Η προκήρυξη 4Κ/2024 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 31 θέσεων, προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην εταιρεία «Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» - ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε., η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην προκήρυξη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις