Breaking news

προσλήψεις
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή, τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 1Κ/2023 του ΑΣΕΠ, που αφορά σε μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ειδικότερα, το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε πως εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 52 μόνιμες θέσεις, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ), αποφοίτων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο εν λόγω υπουργείο. 

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

1Κ/2023 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕ

1Κ/2023 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις