Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, από το ΑΣΕΠ, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μιας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, από επιλαχόντες, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ αφορούν την πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού από επιλαχόντες, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορικής (Με εξειδίκευση στη Διαχείριση και Παροχή IP Υπηρεσιών ή στο Σχεδιασμό και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων)» (Κωδικός Θέσης: 10003).

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού έχει αναρτήσει τόσο τον οριστικό πίνακα κατάταξης προσληπτέου όσο και τους πίνακες αποκλειομένων υποψηφίων (κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων).

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση 23 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Ανταγωνισμού», στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» ΝΠΔΔ κα στον «Συνήγορο του Καταναλωτή».

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ. θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». 

4Ε/2020 Οριστικοί πίνακες από επιλαχόντες (Κωδικός Θέσης 10003)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις