Breaking news

Θέσεις εργασίας και προσλήψεις
A

Εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων υποψηφίων για τυπικούς λόγους, στο πλαίσιο της προκήρυξης 7Ε/2021, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (Υπουργείο Οικονομικών), στο γνωστικό αντικείμενο, «Στατιστικής, Μαθηματικών, Οικονομικών Σπουδών».

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους οριστικούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Δείτε εδώ τα οριστικά αποτελέσματα

Η προκήρυξη 7Ε/2021

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω προκήρυξη προέβλεπε την πλήρωση 15 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (υπουργείο Οικονομικών), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι θέσεις εργασίας που περιλήφθηκαν στον πίνακα θέσεων της νέας προκήρυξης του ΑΣΕΠ, αφορούσαν τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Οικονομικών Σπουδών, Νομικής - 5 θέσεις
  • Νομικής, Οικονομικών Σπουδών - 4 θέσεις
  • Στατιστικής, Μαθηματικών, Οικονομικών Σπουδών - 2 θέσεις
  • Οικονομικών Σπουδών, Διεθνών Σχέσεων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Νομικής - 2 θέσεις
  • Πληροφορικής, Οικονομικών Σπουδών - 2 θέσεις
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις